Pilots

Productcatalogus

De productcatalogus is vanuit Doen! ontwikkelt om zicht te krijgen op de verschillende producten, aantallen, locaties en beschikbaarheid. De bedoeling is dat medewerkers binnen Sevagram middels de productcatalogus, de voor hen gewenste producten kunnen reserveren (op locatie) voor een bepaalde periode. Op deze wijze worden producten die normaliter in de kast verdwijnen intensiever gebruikt en is er een duidelijk overzicht van de aanwezige producten en de locatie waar deze zich bevinden.

Op dit moment staat de productcatalogus op de website van Doen! Vanuit de werkvloer krijgen wij signalen dat deze moeilijk te vinden is en voor mensen binnen- en buiten Sevagram toegankelijk is. De planmodule geeft alleen een overzicht wanneer een bepaald product gereserveerd is, echter mist men de desbetreffende locatie die bij een reservering hoort. Daarnaast is de reservering niet gekoppeld aan het intern vervoer binnen Sevagram waardoor er veel additionele handelingen noodzakelijk zijn om de gewenste producten op locatie te krijgen.

Sevagram contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Bonnie Debije

 

Contact

Telefoon: 0900 – 777 4 777
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henri Dunantstraat 3
6419 PB Heerlen