Pilots

Geurmodule Qwiek Up - Qwiek

De Qwiek.up levert voor cliënten een beleving gericht op beeld en geluid. Bij het bedrijf Qwiek komt regelmatig de vraag vanuit klanten of er geur kan worden toegevoegd ter verrijking van de audiovisuele ervaring; diverse zorgverleners gaven aan dat ze zelf al experimenteren met aromatherapie tijdens de inzet van de Qwiek.up. Om aan die wens te voldoen is Qwiek gestart met de ontwikkeling van speciale geurmodules die gebruikt kunnen worden in combinatie met de belevingsmodules van de Qwiek.up.

Om er zeker van te zijn dat nieuwe Qwiek producten goed werken en aansluiten bij de wensen vanuit de zorg, wil Qwiek de producten in een vroeg stadium uitproberen op de werkvloer. Bij een of meerdere locaties binnen uw zorginstelling gaan we de komende tijd een aantal geurmodules plaatsen zodat ze kunnen worden uitgetest door de zorgverleners. Voor vragen of opmerkingen over de pilot kunnen medewerkers contact opnemen met Qwiek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sevagram contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Qwiek: www.qwiek.nl

 

 

Contact

Telefoon: 0900 – 777 4 777
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henri Dunantstraat 3
6419 PB Heerlen