Innovatieplatform

In een zorglandschap dat steeds sneller en ingrijpender verandert, is innoveren noodzaak. Door met innovaties in te spelen op de behoeften van cliënten en medewerkers kan Sevagram ‘merkbaar betere zorg’ blijven leveren. Innoveren doe je echter niet zomaar.

Lees meer

Programmalijn bewegen

Bewegen is gezond voor iedereen. Daarom biedt Sevagram haar cliënten beweegactiviteiten die hen in conditie houden én plezier opleveren. In onze programmalijn Bewegen zoeken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden.

Lees meer

Programmalijn eten & drinken

Eten en drinken is zoveel meer dan een eerste levensbehoefte. Met de programmalijn Eten & Drinken beogen we door gezonde voeding en voedingspatronen ziekte te voorkomen, bij te dragen aan herstel én meer plezier aan de eettafel te brengen.

Lees meer

Programmalijn Zorgprocessen

Sevagram streeft naar het efficiënt organiseren van de zorg. De programmalijn Zorgprocessen steekt in op enthousiasmeren van medewerkers om het optimaliseren van zorgprocessen zelf op te pakken en daarmee cliënten, hun naasten én zichzelf een dienst te bewijzen.

Lees meer

Programmalijn Zorgtechnologie

Technologie kan het warme contact tussen mensen niet vervangen. Maar door zowel cliënten, hun naasten en medewerkers met slimme technologie te ondersteunen, kan de zorg wél verbeteren. In de programmalijn Zorgtechnologie gaan we die uitdaging aan.

Lees meer